Designa ditt liv- Onlinekurs från Friday Lab Academy

Den kurs för dig som i egen takt vill stanna upp, tänka stort och jobba kreativt kring ditt liv. 


Contact information

Billing address

Sekretess/konfidentialitet och personuppgifter

I Friday Lab jobbar vi med praktisk övning och diskussion kring verkliga ”case” från gruppmedlemmarna. Deltagarna visar respekt för varandra genom att behandla all information av personlig karaktär som konfidentiell. Konfidentialiteten gäller också efter att man avslutat kursen/medlemskapet.

Om Friday Lab-deltagare bryter mot konfidentialiteten i gruppen eller på annat sätt uppträder olämpligt mot övriga kursdeltagare och eller medlemmar, kan deltagare utestängas från kursen och Friday Lab Academy-plattformen med omedelbar verkan utan rätt till återbetalning av deltagaravgiften.

Vid kurser som innefattar liveinspelningar.
(Du godkänner att föreläsningar och workshops spelas in och delas på Friday Lab Academy/ Friday Lab Community-plattformerna.)

I och med att du ger din epostadress (som räknas som en personuppgift) till Friday Lab, godkänner du att vi använder den för informationsutskick, marknadsföring och administrativ kommunikation. Du kan avregistrera dig när du vill.

Hur vi samlar in personuppgifter

Personuppgifter är alla de uppgifter som kan användas för att identifiera en klient eller som på något annat sätt kan kopplas till klienten. Vi behandlar bara personuppgifter som vi har fått direkt från kunden.

Hur vi använder personuppgifter
Vi använder kundens personuppgifter till följande ändamål:
- förvaltning och administration av förhållandet mellan kunden och Friday Lab
- marknadsföring av våra tjänster
I agree
Close

Shipping address

Choose shipping

Main product

  « Go back

  Payment information

  You will not be charged for this purchase, but if you choose to make an optional purchase later, this card info will be used to complete that transaction!

  Julklapp eller present? Maila ditt kvitto till oss på Friday Lab (connect@fridaylab.se) så hjälper vi dig med presentkort och instruktioner.  Om designa ditt liv

  Designa ditt liv handlar om att du tar dig tid för att identifiera var du är och vad/åt vilket håll du vill. Det finns inget facit och du gör övningarna i din egen takt. Huvudsaken är att du är ärlig mot dig själv.

  Vi ställer frågor, guidar, handleder och ger exempel. Du designar som du vill, ändrar dig kanske, designar om och kommer ihåg att man alltid får ändra sig. Huvudsaken är att du vågar testa och tänka nya tankar.
  Det här är en kurs du kan göra under en dag eller en vecka eller längre. Lyssna/läs instruktionerna och gör övningarna. Du kan göra om kursen om ett halvår eller ett år för att se hur långt vidare du kommit.

  Kursen består av följande delar:

  Nulägeskoll

  Hur helt är hela ditt liv?

  Kom igång (våga testa)

  Hitta dina drivkrafter

  Hitta din kompass

  Komma loss

  Hitta nya idéer

  Livsdesign

  Livsintervjuer

  Bli bra på att fatta beslut

  Hitta ditt designteam

  Från insikt till handling. Din plan framåt.

  Kursmaterialet finns tillgängligt på Friday Lab Academy tolv månader från det att du köpt kursen.

  Designa ditt liv kurs -Friday Lab Academykr552

  • Total payment
  • 1xDesigna ditt liv kurs -Friday Lab Academykr552
   -+
  • Shippingkr0

  All prices in SEK

  Affiliate: