Klimakteriecool är en fyra veckors onlinekurs som vill ge dig kunskap och verktyg att forma din tillvaro så att du kan må så bra som möjligt. Om du inte är i klimakteriet nu så kommer du att hamna där så småningom, du är ju kvinna. Kom ihåg att kunskap är nyckeln till ditt mående, det är mycket tid och oro som kan sparas om du vet vad som kan vänta dig. I snitt kommer vi in i klimakteriet kring 45-årsåldern - kan vara bra att veta! Efter våra fyra veckor tillsammans hoppas jag att du har hittat en bra strategi för hur du ska hållas pigg och stark när du behöver det som bäst!

När kursen är slut hoppas jag:

Att du har den kunskap du behöver för att må så bra du kan

Att du känner igen typiska symptom på klimakteriet

Att du har verktyg för att justera din tillvaro så att du jobbar med kroppen, inte emot den

Att du har förståelse för andras mående och vilja att hjälpa där du kan

Att du lärt dig själv att visa din kropp kärlek och omsorg – för det är den värd!

Kursen startar måndagen den 27 september och löper till den 25 oktober. Du har tillgång till materialet fram till den 27 november.

Contact information

Billing address

Sekretess/konfidentialitet och personuppgifter

I Friday Lab jobbar vi med praktisk övning och diskussion kring verkliga ”case” från gruppmedlemmarna. Deltagarna visar respekt för varandra genom att behandla all information av personlig karaktär som konfidentiell. Konfidentialiteten gäller också efter att man avslutat kursen/medlemskapet.

Om Friday Lab-deltagare bryter mot konfidentialiteten i gruppen eller på annat sätt uppträder olämpligt mot övriga kursdeltagare och eller medlemmar, kan deltagare utestängas från kursen och Friday Lab Academy-plattformen med omedelbar verkan utan rätt till återbetalning av deltagaravgiften.

Vid kurser som innefattar liveinspelningar.
(Du godkänner att föreläsningar och workshops spelas in och delas på Friday Lab Academy/ Friday Lab Community-plattformerna.)

I och med att du ger din epostadress (som räknas som en personuppgift) till Friday Lab, godkänner du att vi använder den för informationsutskick, marknadsföring och administrativ kommunikation. Du kan avregistrera dig när du vill.

Hur vi samlar in personuppgifter

Personuppgifter är alla de uppgifter som kan användas för att identifiera en klient eller som på något annat sätt kan kopplas till klienten. Vi behandlar bara personuppgifter som vi har fått direkt från kunden.

Hur vi använder personuppgifter
Vi använder kundens personuppgifter till följande ändamål:
- förvaltning och administration av förhållandet mellan kunden och Friday Lab
- marknadsföring av våra tjänster


Du som köper kursen Klimakteriecool godkänner att ditt namn och din epostadress vidareförmedlas till kursansvarige Motiba OY.
I agree
Close

Payment information

You will not be charged for this purchase, but if you choose to make an optional purchase later, this card info will be used to complete that transaction!


Den 27 september släpps kursmaterialet till den första veckan och det är bara att sätta tänderna i det! 


Kursen består av material att läsa, några korta filmer, användbara länkar och även delar med självtest för att du ska kunna hitta din strategi för bra mående. 


Varje vecka släpps nytt material och kursen avslutas den 25 10. Materialet finns tillgängligt fram till den 27.11 för den som kanske inte hann med – eller som vill gå tillbaka och läsa på nytt. 


Under kursens gång kommer vi att ha 4 Zoomträffar, på söndags kvällar kl 18.30–19.15 CET/19.30-20.15 EET. Det är din chans att få svar på dina frågor, att diskutera veckans ämne och utbyta erfarenheter med de andra deltagarna i gruppen. 

 

Första Zoomträffen är söndag den 3.10. Övriga tre träffar är 10.10, 17.10 och 24.10.


Handledning 

I kursrummet svarar jag löpande på frågor som kommer in och där kan alla interagera med varandra i en trygg miljö. Välkommen med på några spännande och utvecklande veckor! 


Det ska bli fantastiskt roligt att få forma den här kursen tillsammans med er deltagare – för det är just det som händer när man samlas och diskuterar, funderar och delar med sig av kunskap!  


Varmt varmt välkommen med – för en starkare och mer energisk vardag mitt i livet! 


Anna Markelin


Om kursledaren Anna Markelin

Anna Markelin, PT, hälsoinspiratör och certifierad Stark Genom Klimakteriet-coach. 


Jag älskar att inspirera till mer rörelse, mer kunskap och en bättre kontakt med kroppen – för en sund och stark vardag.

Testimonials

"Jag hade planerat ta den där räkmackevägen och glida genom klimakteriet utan några som helst symtom. Men då jag inte kan vara helt säker på att det lyckas kändes det vettigt att anmäla sig till den här kursen - plus att det här gruppkonceptet lockade och att jag gillar att fundera på mitt eget mående. Efter att nu har tagit del av veckans material, och läst era presentationer, måste jag nog säga att besvären verkar kunna vara både fler och intensivare än jag förstått. Nå, det är väl desto större orsak att förbereda sig. Ser fram emot att lära mig mer!"

Kursdeltagare Klimakteriecool

“Du har varit fantastiskt inspirerande. Och jag känner verkligen att min kropp har förändrats. Jag trodde aldrig att jag skulle våga mig in i gymmet.” 

PT-kund

“Våra utomhusträningar har räddat livet på mig - jag har aldrig varit så stark och säker som jag är nu. Jag vågar äntligen tro på att jag också kan. Tack för alla tips om hur man ska tänka när man trodde att man blivit tant.”

Gruppträningsdeltagare

Välkommen till Friday Lab Academy

Här har vi samlat det bästa i och utöver Friday Lab. Onlinekurser som du kan jobba med i egen takt och handledda kurser. Vid sidan om våra egna kurser ligger här också Friends of Friday Lab. Kurser, som liksom Friday Lab, handlar om hållbarhet och en roligare vardag.

  • Total payment
  • 1xKlimakteriecool- stark genom livetkr1196
    -+

All prices in SEK

Affiliate: