Onlineutbildningen “Omstartkit för sociala medier” vänder sig till dig som har fler arbetsuppgifter än sociala medier – och vill få ut så mycket som möjligt av den tid du lägger ner. Kursen, som ges under sju veckor hösten 2021, ger dig en verktygslåda fylld med kunskap och metodik för att förenkla och effektivisera ditt arbete - så du kan göra en omstart och börja om från början - på rätt sätt.  


När du har gjort klart kursen har du 

en innehållsrevision/audit för att fastställa din startposition

en komplett strategi för ditt organiska arbete i sociala medier framåt - inklusive tonalitet, målsättningar och prioriteringar

en innehållsplan med inspiration och idéer om innehållstyper

koll på hur du ska annonsera för att få ut mesta möjliga av ditt arbete

tydliga målgrupper för varje kanal du är verksam i

mätbara mål som du kan stämma av regelbundet för att se om du är på rätt väg

riktlinjer för hur du ska arbeta effektivt och spara tid

metodiken för att förfina och utveckla allt ovan

ett diplom som konkretiserar allt du lärt dig

Contact information

Billing address

Sekretess/konfidentialitet och personuppgifter

I Friday Lab jobbar vi med praktisk övning och diskussion kring verkliga ”case” från gruppmedlemmarna. Deltagarna visar respekt för varandra genom att behandla all information av personlig karaktär som konfidentiell. Konfidentialiteten gäller också efter att man avslutat kursen/medlemskapet.

Om Friday Lab-deltagare bryter mot konfidentialiteten i gruppen eller på annat sätt uppträder olämpligt mot övriga kursdeltagare och eller medlemmar, kan deltagare utestängas från kursen och Friday Lab Academy-plattformen med omedelbar verkan utan rätt till återbetalning av deltagaravgiften.

Vid kurser som innefattar liveinspelningar.
(Du godkänner att föreläsningar och workshops spelas in och delas på Friday Lab Academy/ Friday Lab Community-plattformerna.)

I och med att du ger din epostadress (som räknas som en personuppgift) till Friday Lab, godkänner du att vi använder den för informationsutskick, marknadsföring och administrativ kommunikation. Du kan avregistrera dig när du vill.

Hur vi samlar in personuppgifter

Personuppgifter är alla de uppgifter som kan användas för att identifiera en klient eller som på något annat sätt kan kopplas till klienten. Vi behandlar bara personuppgifter som vi har fått direkt från kunden.

Hur vi använder personuppgifter
Vi använder kundens personuppgifter till följande ändamål:
- förvaltning och administration av förhållandet mellan kunden och Friday Lab
- marknadsföring av våra tjänster


Du som köper kursen Dagens lagning godkänner att ditt namn och din epostadress vidareförmedlas till kursansvarige Nestius Kommunikation i Sverige.
I agree
Close

Choose a pricing option

  • Preferred option
    Omstartkit för sociala medier kurs + coaching 7000kr ex. momskr7000.00
  • Preferred option
    Omstartkit för sociala medier -kurs (utan coaching) 5500kr ex momskr5500.00

Payment information

You will not be charged for this purchase, but if you choose to make an optional purchase later, this card info will be used to complete that transaction!


Onlineutbildningen passar dig som inte sysslar med sociala medier på heltid, men ändå vill få en förståelse för helheten. 

Du som går kursen är kanske kommunikatör som förutom att lyfta saker i sociala medier också ska skriva blogginlägg, ha koll på sökordsoptimering, Google Analytics, skriva pressmeddelanden, göra pr-arbete och några grejer till. Denna kompetenshöjande kurs är en bra investering för din arbetsgivare. 

Du kanske är egenföretagare som längtar efter att få göra ditt “vanliga” jobb i stället för att behöva lägga tid på marknadsföring – men ändå vill du få så mycket som möjligt ut av den tid och det arbete du investerar. 

Oavsett din bakgrund har du gemensamt med dina kurskamrater att du vill göra en omstart med arbetet i sociala medier, veta hur du ska göra, varför och när – helt enkelt börja om med nya, fräscha tag för att maximera dina resultat.  


Det bästa är att du kan gå kursen på arbetstid, och göra allt i din egen takt. Kursen är på 7 veckor och innehåller 3 gemensamma onlinetillfällen, förinspelade lektioner, en arbetsbok i pdf-format med övningar samt en mall för din sociala medier strategi, allt på en lärplattform där det är möjligt att ställa frågor och få svar under utbildningens gång. Du får också tillgång till 2 privata coachingtillfällen med mig, Tina Sayed Nestius, à 30 minuter var (värde 3000 SEK plus moms), där jag svarar på dina frågor och hjälper dig framåt.  


Allt detta kostar enbart 7000 SEK plus moms. Utan coachingtillfällen 5500 SEK plus moms.

Kursledaren Tina Sayed Nestius


Har skrivit boken #Bli Digitalt Smart - sociala medier för företag och hjälpt kunder som till exempel Pensionsmyndigheten, Riksidrottsförbundet, skönhetstidningen Daisy Beauty och Swedavia att jobba med sina sociala medier. Det roligaste jag vet är att lära ut hur du ska jobba strategiskt med sociala medier, och skapa den där aha-känslan – när du förstår att arbetet med kommunikation och sociala medier är enklare än du trodde.


Testimonials

Tina Sayed Nestius, Nestius kommunikation, har anlitats för föreläsning men också för att se över mål och arbetsmetod med Riksidrottsförbundets sociala medier utifrån opinion och påverkansperspektiv. Vid båda tillfällena var Tina Sayed Nestius inlyssnande, pedagogisk och strategisk. Arbetet balanserades väl mellan att förstå det område där vår organisation verkar, tala om när vi var på fel väg och inspirera till tankar och strategier som sedan med fast hand leddes hela vägen till mål. Vi fick också med oss tydliga verktyg och arbetssätt för att klara oss på egen hand framöver.

 Anna Setzman 
Riksidrottsförbundet

"Intressant med många konkreta exempel. Bra att få med sig verktyg tillbaka in i vardagen"

workshopdeltagare 2020

"Inspirerande, rolig och med många praktiska tips för hur jag ska jobba med min strategi"

workshopdeltagare 2020

VÄLKOMMEN TILL FRIDAY LAB 


ACADEMY

 
Här har vi samlat det bästa i och utöver Friday Lab. Onlinekurser som du kan jobba med i egen takt och handledda kurser. Vid sidan om våra egna kurser ligger här också Friends of Friday Lab. Kurser, som liksom Friday Lab, handlar om hållbarhet och en roligare vardag.


Omstartkit för sociala medier Höst 2021kr0

  • Total payment
  • 1xOmstartkit för sociala medier Höst 2021kr0
    -+

All prices in SEK

Affiliate: