PREPPA, TESTA, VAR MODIG OCH GE DIG SJÄLV EN STÖRRE CHANS ATT TA DIG DIT DU VILL. 

SHIFT HAPPENS!

Kursstart 22 september

Under programmet får du en genomgång och kartläggning av vem du är och vad du vill, dina styrkor, drivkrafter och värderingar. 

Du får paketera och kommunicera vad som gör dig unik, du får konkreta guider och tips för CV, brev och intervjuer och hur man söker jobb inom nätverk. 

Du får experternas tips på hur du på bästa sätt ska möta arbetsgivaren och en plan för hur du ska ta dig vidare.

Under kursens gång får du dessutom stöd från två erfarna kursledare och en grupp som arbetar i samma riktning som du.

Normalpris 8´000 sek.
Lanseringspris 6´500kr 


För dig som: 
Vill byta jobb. 
Har börjat söka jobb. 
Som kanske vill ha ett roligare jobb. 
Som vill kunna lyfta sig själv i ett samtal med en potentiell arbetsgivare. 
Som tror att de vill byta jobb men inte vet till vad. 

Under de fösta åtta veckor där du varje vecka får instruktioner och en övning. Fyra live-träffar på Zoom, missar du en så spelas den in. Handledning och gruppdiskussion i ett stängt kursrum på Friday Lab Academy. 
Datum för träffarna är 29/9, 6/10, 20/10 och 10/11. Vi ses kl 19.00-20.00 (CET)
Kursrummet och allt material finns tillgängligt till den sista januari 2022. Vi ses också på en återträff i mitten av januari.
 
Hitta fram till vad du är på riktigt och omsätt det till ett erbjudande när du ska haffa din nästa tjänst. SHI(F)T HAPPENS!


Contact information

Billing address

Sekretess/konfidentialitet och personuppgifter

I Friday Lab jobbar vi med praktisk övning och diskussion kring verkliga ”case” från gruppmedlemmarna. Deltagarna visar respekt för varandra genom att behandla all information av personlig karaktär som konfidentiell. Konfidentialiteten gäller också efter att man avslutat kursen/medlemskapet.

Om Friday Lab-deltagare bryter mot konfidentialiteten i gruppen eller på annat sätt uppträder olämpligt mot övriga kursdeltagare och eller medlemmar, kan deltagare utestängas från kursen och Friday Lab Academy-plattformen med omedelbar verkan utan rätt till återbetalning av deltagaravgiften.

Vid kurser som innefattar liveinspelningar.
(Du godkänner att föreläsningar och workshops spelas in och delas på Friday Lab Academy/ Friday Lab Community-plattformerna.)

I och med att du ger din epostadress (som räknas som en personuppgift) till Friday Lab, godkänner du att vi använder den för informationsutskick, marknadsföring och administrativ kommunikation. Du kan avregistrera dig när du vill.

Hur vi samlar in personuppgifter

Personuppgifter är alla de uppgifter som kan användas för att identifiera en klient eller som på något annat sätt kan kopplas till klienten. Vi behandlar bara personuppgifter som vi har fått direkt från kunden.

Hur vi använder personuppgifter
Vi använder kundens personuppgifter till följande ändamål:
- förvaltning och administration av förhållandet mellan kunden och Friday Lab
- marknadsföring av våra tjänster
I agree
Close

Choose a pricing option

  • Preferred option
    Shift Lab 8 steg i rikting mot ditt näst jobb (6500 kr inklusive moms)kr5200.00
  • Preferred option
    Shift Lab 8 steg i rikting mot ditt näst jobb (2x3250 kr inklusive moms)2x kr2600.00

Payment information

You will not be charged for this purchase, but if you choose to make an optional purchase later, this card info will be used to complete that transaction!


Kursledare

Marianne (Maja) Norrgrann

PCC certifierad coach (ICF) och en av grundarna till Friday Lab.


Jag heter Marianne ”Maja” Norrgrann och är ekonomie magister och certifierad coach. Jag började min karriär i Schweiz och har min erfarenhet från näringslivet från stora internationella organisationer. Under många år jobbade jag som rekryterande chef och har där samlat på mig erfarenheter och insikter som jag gärna delar med mig av till dig.  


Jag hittade till coaching på ren instinkt och kände genast att jag kommit rätt. Sedan 2017 jobbar jag i mitt egna coachbolag och har tillsammans med Peppe Öhman grundat Friday Lab. Jag har tillbringat största delen av mitt vuxna liv utomlands, men flyttade hem till Sverige 2019.

Victoria Frelén 

Diplomerad coach, karriärvägledare, utbildare och företagare.


Jag heter Victoria Frelén. Jag har ett brokigt yrkesliv bakom mig och har gjort allt från att knacka dörr som försäljare till att hjälpa svenskar att kicka igång sin karriär inom EU:s institutioner. 


Jag har en magisterexamen i kultur och språk, är utbildad översättare och coach men har arbetat inom alla möjliga olika branscher. 


Ett genomgående tema under mitt yrkesliv är att jag har haft olika typer av stödfunktioner och det bästa jag vet är att få folk att mötas och se hur de kan berika varandra på deras väg genom livet! De senaste nio åren har jag bott och jobbat i Bryssel men bor sedan mitten av pandemin på Skånes sydkust.

  • Total payment
  • 1xShift Labkr0
    -+

All prices in SEK

8 steg med instruktioner och övningar.

 Handledning i grupp

4 liveträffar + 1 återträff på Zoom

Övningar och reflektionsfrågor varje vecka

En tydlig handlingsplan och alla förberedelser gjorda 

Kursrummet är öppet mellan den 22 september och 31 januari 2022.

Affiliate: