Det har varit ett märkligt och tufft år för många av oss. Förmågan att varva ner och ladda om känns mera nödvändig än någonsin förr, men hur skall man göra för att få till nya rutiner för avslappning?

Kursen Varva ner och ladda om är en helhet designad för dig som vill hitta konkreta redskap för att skapa hållbara vanor för din återhämtning. Du får tillgång till meditation, avslappnande yinyoga, planeringsverktyg och stöd av en diplomerad coach och yogalärare. Kursen är anpassade för din vardag och tillsammans med andra som delar din vilja att skapa fler lugna stunder får du den draghjälp och det stöd som behövs för att lyckas.

Medlemskap nivåer
Guld: du har tillgång till materialet, Amandas coaching och gruppens stöd under 5 månader, 5.4-5.9.2021. En live söndagsyogatimme via zoom per månad ingår.
Pris 400 kronor/månad eller 2000 kronor som engångsbetalning.

Silver: du har tillgång till materialet, Amandas coaching och gruppens stöd under 4 veckor, 5.4-2.5.2021. En live söndagsyogatimme via zoom den 25.4.2021 ingår.
Pris 800 kronor.Contact information

Billing address

Sekretess/konfidentialitet och personuppgifter

I Friday Lab jobbar vi med praktisk övning och diskussion kring verkliga ”case” från gruppmedlemmarna. Deltagarna visar respekt för varandra genom att behandla all information av personlig karaktär som konfidentiell. Konfidentialiteten gäller också efter att man avslutat kursen/medlemskapet.

Om Friday Lab-deltagare bryter mot konfidentialiteten i gruppen eller på annat sätt uppträder olämpligt mot övriga kursdeltagare och eller medlemmar, kan deltagare utestängas från kursen och Friday Lab Academy-plattformen med omedelbar verkan utan rätt till återbetalning av deltagaravgiften.

Vid kurser som innefattar liveinspelningar.
(Du godkänner att föreläsningar och workshops spelas in och delas på Friday Lab Academy/ Friday Lab Community-plattformerna.)

I och med att du ger din epostadress (som räknas som en personuppgift) till Friday Lab, godkänner du att vi använder den för informationsutskick, marknadsföring och administrativ kommunikation. Du kan avregistrera dig när du vill.

Hur vi samlar in personuppgifter

Personuppgifter är alla de uppgifter som kan användas för att identifiera en klient eller som på något annat sätt kan kopplas till klienten. Vi behandlar bara personuppgifter som vi har fått direkt från kunden.

Hur vi använder personuppgifter
Vi använder kundens personuppgifter till följande ändamål:
- förvaltning och administration av förhållandet mellan kunden och Friday Lab
- marknadsföring av våra tjänster


Du som köper kursen Vara ner och ladda om godkänner att ditt namn och din epostadress vidareförmedlas till kursansvarige på Manttu Yoga and Content OY.
I agree
Close

Choose a pricing option

 • Preferred option
  Silver Yoga och meditation 4 veckor 800kr inklusive momskr640.00
 • Preferred option
  Guld Yoga och meditation i 5 månader 2000kr inklusive momskr1600.00
 • Preferred option
  Guld Yoga och meditation 5 månader 400kr inkl moms per månad5x kr320.00

Payment information

You will not be charged for this purchase, but if you choose to make an optional purchase later, this card info will be used to complete that transaction!

Presentkort?

Vill du ge bort Varva ner och ladda om som present. Maila ditt kvitto till oss på connect@fridaylab.se så skickar vi ett presentkort och instruktioner per epost.


Kursupplägg-en månad med fokus på återhämtning.

Söndagsyinyoga live via zoom en gång per månad (25.4, 23.5, 20.6, 18.7 och 15.8.2021)

Uppstart via zoom: 6.4 kl 20 finsk tid, 19 svensk tid där vi går igenom upplägget, innehållet och lär känna varandra.

En sluten grupp för deltagarna där Amanda varje vecka ger små uppgifter, följer med hur det går och svarar på frågor.  

4 stycken inspelade 60 minuters avslappnande yinyogapass:
Öppna hjärtat
Rensa höfterna
Öppna sidorna och twista ryggen
Somna gott yinyoga

4 stycken inspelade 15 minuters meditationer:
Morgonmeditation
Meditation för att hantera starka känslor
Meditation för att höja energin

Ett inspelat 20 minuters yinyogapass:
Slappna av och öppna kroppen.

Ett inspelat 20 minuters morgon yogapass:
5 solhälsningar.

2 stycken inspelade 5 minuters paus meditationer som kan användas exempelvis under arbetsdagen.

En inspelad 15 minuters föreläsning om vad neurovetenskapen kan lära oss om återhämtning och om hur vi skapar bestående vanor (inspelad).

Ett arbetsblad för varje vecka där du planerar in dina pass samt följer upp vad som funkar bäst för dig.


Om Amanda
Jag heter Amanda Backholm. Jag är diplomerad coach och yogalärare. Jag är en människa som gillar att gå snabbt, simma i havet årets alla dagar, skratta högt, kramas hårt och prata om det som verkligen betyder något.

‍Ända sedan jag var liten har jag velat göra världen till en bättre plats. Drömmen om att rädda världen har fört mig på många äventyr: från skådespelare på scen till att jobba på ett barnhem i Ghana. Från att studera på Helsingfors universitet till studier i Kuala Lumpur, Malesien. Vidare till praktikant på Utrikesministeriet och FN:s Flyktingorgan UNHCR i Stockholm. Efter några år som konsult inom ledarskap och personlig utveckling grundade jag mitt eget företag. Jag jobbar som coach och yogalärare med målsättningen att hjälpa individer och företag att leva och jobba hållbart. 

Läs mer om Amanda.


Testimonials

Så här beskriver deltagarna Varva ner och ladda om kursen:Jag gilla både helheten och innehållet! Handledningen och reflektionsfrågorna av Amanda! En kombination av stort och smått helt enkelt - bra upplägg och struktur, fint med både korta och längre meditationer och olika typer av yogapass, värdefullt att kunna fråga frågor och diskutera både med Amanda och andra kursdeltagare.

deltagare januari 2021

Mycket bra kursmaterial som var lätt att ta till sig och använda. Bra reflektionsfrågor som ledde till insikter.

deltagare januari 2021

Varva ner och ladda omkr0

 • Total payment
 • 1xVarva ner och ladda omkr0
  -+

All prices in SEK

Affiliate: